Menu

Information

North Sea Shipbrokers er en moderne og velrenommeret shipping virksomhed, med speciale i Køb&Salg, Doknings opgaver og udlejning af skibe. 

North Sea Shipbrokers søster selskab blev Grundlagt af Orla Fjord Torbensen i 1975 og efter sammenlæggelsen af aktiviterne i 2013 står North Sea Shipbrokers stærkere til fremtidens udfordringer.

Succeskriterier

• Kvalitet, Sikkerhed, Nytænkning, Loyalitet, Hurtighed og kompetencer.

• Optimering af samarbejdet mellem partnerne.

• Kost optimering

 

NYT

 

Januar 2018

PRESSEMELDING

NORTH SEA SHIPBROKERS OG RG HAGLAND SHIPBROKERS SLÅR SIG SAMMEN INDENFOR OFFSHORE

VIND

Esbjerg/Haugesund, 22. januar 2018:

North Sea Shipbrokers ApS (“North Sea”) i Esbjerg og Haugesundsfirmaet RG Hagland AS (“Hagland”), offentliggjorde i dag at de slår skibsmægler aktiviteter sammen indenfor offshore vind, og dermed styrker deres position overfor kunder i dette markedssegment.

 

Partnerne har indgået aftale som indebærer at Hagland overtager 49% af aktierne i North Sea gennem en kombination af aktiekøb og tegning af nye aktier. North Sea og Haglands offshore-afdeling vil arbejde som et team men aktiviteterne bliver håndteret gennem North Sea, som ændre navn til North Sea Hagland Shipbrokers ApS. Anders Helsinghoff Fjord fortsætter som daglig leder i selskabet og vil lede offshore vind North Sea, mens Tommy Sandtorv vil lede offshore vind i Haugesund.

Parterne vil også samarbejde indenfor andre relevante områder, og styrker dermed ydelserne indenfor andre segmenter som subsea, olie og gas, slæbebåde samt køb og salg.

- Jeg er meget tilfreds med at et så anerkendt selskab som Hagland forpligter sig til at udvikle selskabet videre, siger daglig leder og ejer af North Sea, Anders Helsinghoff Fjord. – Vi vil med dette stå i en stærkere position ved at dække industrien fra kontor i Norge og Danmark, og vil have en størrelse til at vækste yderligere. Det var meget vigtigt for at gøre dette sammen med et familie ejet selskab som Hagland, som deler de samme værdier og har samme tilgang til markedet som vi har.

- Vi er meget glade for at have formaliseret et allerede godt samarbejde mellem North Sea og os, siger brødrene Arne og Knut Wendelbo Aanensen, daglig ledere i Hagland-koncernen. – North Sea har en stærk position i offshore vind markedet, og vi er sikre på at vores fælles erfaring og kompetencer vil gøre os rustet til at tilbyde endnu bedre skibsmæglertjenester til befragtere og rederier, baseret på at North Sea og Hagland deler de samme værdier, høje etiske standard og en langsigtet plan.

Om Hagland:

Med rødder tilbage til 1872 har RG Hagland Shipbrokers lang erfaring som skibsmægler inden offshore-, tank-, og tørlast-markedet, og var blandt pionerende indenfor den norske offshore-industri i begyndelsen af 1970erne. Gennem de sidste 35år har virksomheden udviklet sig fra at være et skibsmæglerhus til en gruppe selskaber som omfatter rederivirksomheden Hagland Shipping som ejer og opererer en flåde med selvlossende bulkskibe, skibsagenttjenester gennem Hagland Agency, international værfts-repræsentationerne gennem Storm & Bull Shipping, samt regnskabs- og rådgivningstjenester gennem Hagland Finans og ejendomsudvikling gennem Hagland Eiendom.

Om North Sea Shipbrokers:

Selskabet blev stiftet i 1976 af Orla Fjord Torbensen, og har siden udviklet sig fra at være et mindre køb og salgs-mæglerhus indenfor fiskeindustrien, til at være et af de førende skibsmæglerhuse som arbejder indenfor alle maritime brancher. North Sea Shipbrokers gik ind på offshore vind markedet i 2007, og har sat et solidt fodprint og er blevet et af de ledende skibsmægler indenfor segmentet. North Sea Shipbrokers tilbyder i dag skibsmæglertjenester indenfor chartering samt køb og salg over hele verdenen, som synliggjort gennem den seneste salg af et skib fra Danmark til New Zealand.

 _________________________________________________________________________________

Juli 2013

North Sea Shipbrokers har per 1 juli 2013 indgået en aftale med indehaver af North Sea Ship Agency, Orla Fjord Torbensen om et Generationsskifte / overdragelse af aktiviteterne af North Sea Ship Agency. Herved er et puslespil lagt færdigt, med generationsskifte/overdragelse i to forretninger, og samtidig videreførelse af aktiviteterne af North Sea Ship Agency under navnet North Sea Shipbrokers